Riffelafdelingen info Våbentyper Dicipliner Skiver Konkurrencer

Under Kalender kan du se hvilke dage der er intro for nye skytter

Kontingentet for Riffelskytter finder du under menuen Kontingent

Skydning er en moderne sportsgren, hvor kvinder og mænd konkurrerer på lige vilkår, og er en sport for alle, lige fra den seriøse skytte til en familie hyggesport.

Skydning baserer sig på fokusering og koncentration. Det betyder, at en del af en skyttes træning går med at træne teknik, koncentration og vejrtrækning.

Der er kyndige instruktører til stede under træning, så du får bedst mulig hjælp og vejledning om skydning.

Vi har to typer rifler, luftriffel hvor du skyder med hagl call.4,5 på 10 meter baner og salonriffel med call.22 på 15 meter baner.

Rødovre Skytteforening har alt det udstyr som du skal bruge for at komme i gang med at skyde med riffel. Våben og høreværn låner du uden ekstra omkostninger. Det er ikke nødvendigt med nogen speciel form for påklædning.

I tilknytning til skydebanerne, har vi lokaler, hvor vi hygger os sammen både før og efter skydningen. Der er kaffe på kanden, og det er muligt at købe sodavand.

Du er velkommen til besøge os i Riffelafdelingen, for at få et indtryk af klubben, vi mødes hver tirsdag mellem kl. 19:00 til 21:00.
Husk at benytte klokken på venstre side af døren.

Venlig hilsen Bent Hansen / formand for Riffelafdelingen

Vi låner midlertidig lokaler og baner hos Brøndbyvester Skytteforening, indtil vi vender tilbage til vores nye lokaler og baner under Vestbad. Rødovre Kommune forventer at lokaler og baner er klar til indflytning omkring maj 2018