Fritid for dig Rødovre Kommunes tilbud til unge i alderen 10 til 14 år

Fritid for dig er et tilbud til alle børn i alderen 10 til 14 år, som bor i Rødovre Kommune.
Der samarbejdes med lokale klubber og foreninger, som stiller instruktører og redskaber til rådighed.
Mange børn har gennem årene benyttet sig af muligheden for at "snuse" rundt blandt tilbuddene og har efterfølgende meldt sig ind i en eller flere foreninger.
Mødetidspunktet for disse aktiviteter foregår omkring
kl. 14.30 -15.00

Rødovre Skytteforening har bidraget med orientering og arrangementer for denne aldersgruppe gennem mange år.
- Desværre har det ikke været muligt, for Rødovre Skytteforening at tilbyde dette tilbud til denne aldersgruppe. Vi har ikke kunne finde medlemmer der kan afsætte tid i dagstimerne, og specielt i tidsrummet 14:00 til 16:00 har det ikke været muligt.

Efterlysning Har du erfaring med denne aldersgruppe, og er medlem af Rødovre Skytteforening, må du meget gerne kontakte formanden for RS
Rødovre Skytteforening har indhentet børneattester på alle ledere og trænere, og det vil naturligvis også gælde for instruktører til "Fritid for dig"