Er du interesseret.?

Ungdomsafdelingen holder intro og vejledning for nye og interesserede skytte, den 1. mandag i måneden.
Kontakt først formanden for Ungdomsafdelingen for at høre hvornår der bliver åbnet for nye medlemmer.
( se under Bestyrelsen i menuen til venstre og vores nye adresse under Baner / lokaler)

Pistolafdelingen holder intro og vejledning for nye og interesserede skytter - den 3. onsdag i hver måned.
Kontakt først formanden for Pistolafdelingen for at høre hvornår der bliver åbnet for nye medlemmer.

Se under RS Kalender for åbningstider og aktiviteter i klubben Riffelafdelingen holder intro og vejledning for nye og interesserede skytter - den 1. tirsdag i hver måned.
Kontakt først formanden for
Riffelafdelingen for at høre hvornår der bliver åbnet for nye medlemmer.
( se

Rødovre Skytteforening har følgende klubdage..!!!
Mandag: Ungdomskytterne kl. 18:30 til ca. 21:00 (sidste skydning påbegyndes kl. 20:30)
Tirsdag: Pistol- og Riffelskytter kl. 19:00 til 22:00 (sidste skydning påbegyndes kl. 21:00)
Onsdag: Pistol- og Riffelskytter kl. 19:00 til 22:00 (sidste skydning påbegyndes kl. 21:00)

Rødovre Skytteforening samarbejder med IF Espelunden, besøg deres hjemmside og se mere om deres mange tilbud IFEL.DK

Ønske du at blive medlem af Rødovre Skytteforening enten som seniorer eller som ungdoms medlem, og vil du vide mere om klubben, hvor du har mulighed for at få instruktion i de regler der er gældende på en skydebane, herunder også korrekt betjening af våben, og enkelte prøveskud, - skal du møde op på vores introdage.

Velkommen i
Rødovre Skytteforening

Vi har både 10 og 15 meter pistol- og riffelbaner og 4 elektroniske 10 meter baner.

Der er hyggelige rammer i det tilhørende klublokaler, alt sammen
i kælderen hos BVS..

Vi optager alle aldersgrupper,
der har lyst til at dyrke skydning.

Alle nye medlemmer under 18 år,
skal have forældrenes eller en værges tilladelse.

For de yngste skal en af barnets forældre
være til stede under træningen,
denne forældre er også velkommen til at skyde,
hvis der er plads på banerne.
Vi træner mandag, tirsdag og onsdag

For skytter, der vil træne seriøst,
er der mulighed for at træne både
tirsdag og onsdag.

Vi har DSkyU- og DGI-Skydning uddannede
trænere og instruktører til både
ungdom-, junior- og seniorafdeling.

Hent folderen fra 2014 om Velkommen i RS.

Manglende betaling af kontingent, medfører inddragelse af din våbentilladelse via vores anmeldelse til Politiet.

Gæstearrangement bliver først genoptaget når Rødovre Skytteforening vender tilbage til de renoverede lokaler under Vestbad i 2018

Nye medlemmer og prøvemedlemmer Baneforhold sommer og vinter

Vi modtager kun nye skytter på introduktions aftenerne, 1. mandag i måneden for ungdomsskytter og 3. onsdag i måneden for seniorer, - se oplysningerne oven for.

Instruktion gives af erfaren instruktør inden de nye skytter, under vejledning, kommer til at skyde første gang.

Interesserede nye  seniormedlemmer kan skyde en måned, før indmeldelse bliver nødvendig.

Våben og tilbehør stilles gratis til rådighed af Rødovre Skytteforening. Skiver og ammunition kan købes til dagspriser.

Træningen foregår indendørs om vinteren, og udendørs om sommeren.
Indendørssæsonen varer fra 1.september til udgangen af april.

Der skydes også indendørs i maj - juni og august en gang om ugen, dette er inkluderet i kontingentet.

Udendørssæsonen varer fra 1. maj til udgangen af august, og finder sted på
Københavns Skyttecenter, Selinevej 5, 2300 København S.

Der skydes udendørs hele vinteren for dem der har interesse.

Rødovre Skytteforening samarbejder med Rødovre Lokal Nyt Artikel om Rødovre Skytteforening februar-2013
Billeder af guldvindere fra Foreningslederfesten 2013 Læs artiklen om Sjov Lørdag og Rødovre Skytteforening på side 33 i Rødovre Nyt
  Læs artiklen om Sjov Lørdag og Rødovre Skytteforening på Dansk Skytte Unions hjemmeside

Rødovre Skytteforening er medlem af Dansk Sportsskytte Forbund (www.DSF.dk).

Kontakt John Larsen (formand for Pistolafdelingen) hvis du vil vide mere om dine muligheder for at deltage i DSF's skydninger.

På gensyn i de nye omgivelser i 2018 På gensyn i de nye omgivelser i 2018
Du går ind gennem hovedindgangen og ned i kælderen.
Der er elevator til kælderen
Vestbad, Nykær nr. 26.
Gode parkeringsforhold for både biler og cykler (det grå felt på kortet ved Nørrekær)